Uusi alku

 Moikka kaikille!

Aivan ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikki tänne blogiin eksyneet lämpimästi tervetulleeksi.

Blogia kirjoittaa Niiri. Olen nukkeileva nuori naisenalku, jonka toiveissa on palata pitkän tauon jälkeen takaisin blogimaailmaan.

Nukkeja olen harrastanut enemmän ja vähemmän seitsemän vuotta. Ensimmäisen nukkeni sain vuonna 2014 juhannuksena. Pidin ensimmäiset kolme (vaiko neljä?) vuotta aktiivisesti omaa nukkeblogia, kunnes jatkuvan stressin takia harrastus ei enää tuntunut omalta. Nukkejani en kuitenkaan myynyt tai unohtanut, vaan etsin sitä itselle sopivaa tapaa harrastaa. Nyt tiedän mikä se on.

Blogin ja hiljaisen kauden jälkeen päädyin tekemään pitkän harkinnan jälkeen Instagram-tilin, jotta voisin katsella muiden nukkeilijoiden kuvia. Se lisäsi nukkemotivaatiota sen verran, että sisällön tuottaminen alkoi taas kiinnostamaan. Siellä on niin helppo katsella muiden upeita kuvia ja vuorovaikuttaa niiden kanssa.

Instagramin kääntöpuoli on kuitenkin se, että kuvat tavallaan hukkuvat tuhansien kuvien virtaan, postausten kanssa vuorovaikuttaminen on liian nopeaa ja tekstisisältö on usein olematonta. Henkilökohtaisesti pidän Instagramia persoonattomana julkaisualustana: blogi puolestaan on kirjoittajansa näköinen. Näistä syistä päätin jälleen kokeilla bloggaamista.

Tarkoitus olisi aloittaa rento kirjoittaminen ja katsoa mihin se johtaa. Postaan silloin kuin huvittaa. En ota julkaisupaineita, en stressiä, enkä kilpailuasetelmaa. Tulen kirjoittamaan rauhassa ilman kiireitä ja painostusta.  Blogissani tulette näkemään muun muassa nukkekuvia, tarinan pätkiä, keskeneräisiä ompelu- ja kustomointiprojekteja sekä kaikkea muuta nukkeiluun liittyvää. 

Toivottavasti viihdytte blogissani!

Niiri




Kommentit

Suositut tekstit